Wie zit er achter DogManagement?

Hallooo! Ik ben Maike! Helemaal gek van dieren en dat zie je terug op mijn cv. Tijdens mijn opleidingen manager dierenverzorging (2006-2010) en paraveterinair (2010-2012) heb ik de kans gekregen om heel veel praktijkervaring op te doen. Ik heb stage gelopen in binnen- en buitenland bij papegaaientrainers, dolfinariums, dierenartspraktijken, dierenwinkels, africhtingscentrums voor honden en paarden. Bij diverse bedrijven heb ik dieren getraind doormiddel van positieve bekrachting en ben ik erachter gekomen dat dit niet alleen hartstikke leuk is, maar ook enorm doeltreffend.

Tijdens mijn reguliere mbo opleidingen heb ik mijn kennis mbt tot hondengedrag, training en opvoeding verruimt door het volgen van externe cursussen en opleidingen. Zo volgde ik de opleidingen ABA en Kynologisch instructeur bij Tinley en Dogvision en kreeg ik enorm veel kennis toegestopt bij kennis en informatie centrum Animal Click. Nog steeds volg ik elk jaar cursussen en bijscholingen op het gebied van honden, om zo up-to-date te blijven.

Daarnaast heb ik 8 jaar in een dierenwinkel gewerkt en ben ik enkele jaren werkzaam als instructeur bij Stichting Dutch Cell Dogs geweest waarbij gedetineerde en asielhonden bij elkaar gebracht worden. Bij dit laatste bedrijf heb ik mijn kennis en vaardigheden mbt tot moeilijke en getraumatiseerde honden enorm verruimd.

In december 2011 heb ik de kans gekregen om met mijn eigen hondenschool “DogManagement” mijn kennis en enthousiasme over de opvoeding en training van honden te delen. Niets is mooier dan van je passie je werk te maken!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten bij DogManagement!